Informatie

Inloggen en wachtwoord opvragen
Om een reservering te maken dient u ingelogd te zijn. U kunt inloggen door in het menu op de knop "Inloggen" te klikken. Indien u uw wachtwoord bent vergeten klik dan ook in het menu op de knop "Inloggen" en klik vervolgens op "Wachtwoord vergeten" om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Een reservering maken
Om een tennisbaan of biljarttafel te reserveren zoekt u eerst in het "Weekoverzicht" één of meerdere beschikbare tijden (groene blokken). Door middel van drag and drop kunt u de gewenste tijdvakken en baan  of biljarttafel selecteren. Dit doet u door, met uw linker muisknop ingedrukt gehouden, over de velden te slepen en los te laten. Ook is het mogelijk om direct via de knop "Reserveren" een gewenst datum en tijdstip te reserveren.

Hoe komt het dat ik niet kan inloggen?
Indien u bij het inloggen een foutmelding krijgt kan dit twee oorzaken hebben:
1. U heeft nog geen account. Als u voor het eerst op deze site een tennisbaan of biljarttafel  wilt huren heeft u een account nodig. Om een account te maken klik op registreren.
2. Uw wachtwoord werkt niet. Misschien bent u uw wachtwoord vergeten. Klik hier om uw wachtwoord opnieuw aan te vragen.

Annuleren
Het annuleren van een boeking kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren door contact op te nemen met Sportcafé Startbaan telefoonnummer 020-6455666 of via e-mail naar: administratie@tenniscentrumstartbaan.nl.

Contracten voor langere tijd
Voor contracten voor langere tijd verwijzen wij u eveneens naar administratie@tenniscentrumstartbaan.nl.